HOME
  COMITETE
  INREGISTRARE
  PROGRAM STIINTIFIC
  PROGRAM SOCIAL
  LOC DESFASURARE & INFORMATII CAZARE
  DATE IMPORTANTE
  CONTACT
MATCONS 2011
MATCONS 2009
 
 

SALONUL NATIONAL DE RESTAURARE MATCONS 2013

Pentru a participa la Salonul National de Restaurare MATCONS 2013 trebuie sa completati fisa de participare la Salon (ceea ce nu exclude completarea fisei de inregistrare din sectiunea INREGISTRARE).


DESCARCARE FISA DE PARTICIPARE LA SALONUL NATIONAL DE RESTAURARE MATCONS 2013

Va rugam sa completati aceasta fisa pentru fiecare piesa pe care doriti sa o prezentati în Salonul National de Restaurare „MATCONS 2013” si sa o trimiteti împreuna cu imagini inainte, în timpul si dupa restaurare (format JPEG sau TIFF), pana la data de 16 august 2013 pe adresa de e-mail laborator@muzeuloltenie.ro

Va rugam ca fiecare document sau imagine pe care o trimiteti prin e-mail sa fie denumita conform continutului specific (si nu doar „date Salon” sau „foto Salon”).

Piesele vor fi preluate in perioada 10-15 septembrie 2013.
Transportul pieselor tur-retur se va asigura de catre organizatori, care vor plati asigurarea pieselor atat pentru transport (tur-retur), cat si pentru perioada in care acestea vor fi expuse in cadrul Salonului.
Catalogul Salonului National de Restaurare MATCONS 2013 va fi disponibil la vernisarea expozitiei si se va distribui fiecarui participant.


Back